Veiligheidsaarding aanbrengen

Bliksem Belang BV is gespecialiseerd in het slaan en aanbrengen van betrouwbare veiligheidsaarding. Voor elke veiligheidsaardingssysteem hebben wij een de specialistische kennis in huis. Onder onze trouwe en flexibele dienstverlening valt onder andere:

  • Aardingen van elektrotechnische installaties;
  • Beschermleidingen;
  • Fundatie aardingen;
  • Aarding voor NUON distributiestations
  • Aardingen voor Particuliere woonhuizen, bedrijven, windmolens,  e.d.
  • Potentiaalvereffening

Het hele bouwtraject zorgeloos uit handen: bij Bliksem Belang kan dat!

Een nieuwbouwproject? Ook hier weten wij bij Bliksem Belang raad mee. Bliksem Belang is een betrouwbare partner met een jarenlange expertise. Door onze brede inzetbaarheid nemen wij het gehele traject tijdens de bouw voor u uit handen. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Onderhoud, installatie en inspectie aardingen

Door graafwerkzaamheden, corrosie of beschadigingen van buitenaf kan de weerstand van bestaande individuele aardingen met de tijd toenemen. Daarom kunt u ook voor het onderhouden en inspecteren van aardingssystemen, overspanningsbescherming en blikseminstallaties bij Bliksem Belang terecht. De aardingen worden gemeten volgens genormeerde methode en met een geijkt meetinstrument. Bliksem Belang werk volledig volgen de NEN 1010 norm voor veiligheidsaarding. Met een schat aan ervaring in het vakgebied van bliksembeveiliging en veiligheidsaarding, kunnen wij de kwaliteit garanderen voor optimale veiligheid. 

Prijzen veiligheidsaarding

Meer weten over de veiligheidsoplossingen voor uw bedrijf? Bliksem Belang berekent voor u de weerstandswaarde voor uw veiligheidsaarding. Ook voor ander betrouwbaar advies kunt u bij ons terecht. Onze rapportage kan digitaal worden aangeleverd als u dit wenst. Wacht niet langer. Kies voor veiligheid. Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden van Bliksem Belang BV.

Vraag direct een offerte aan