Hoe noodzakelijk is bliksembeveiliging?

Soms is het onduidelijk in welke mate een pand of installatie beveiligd is tegen blikseminslag. Met een onderzoek en risico-inventarisatie van Bliksem Belang weet u precies waar u aan toe bent. Onze professionele monteurs geven u graag advies.

Risicoanalyse bliksembeveiliging

Tijdens de risicoanalyse voor de bliksembeveiliging wordt de huidige mate van beveiliging (indien aanwezig) gecontroleerd. Vervolgens kan er geconcludeerd worden of en in welke mate er bliksembeveiliging geïmplementeerd moet worden.

De noodzaak om een bliksembeveiligingsinstallatie te plaatsen verschilt per situatie. In de NEN-EN-IEC 62305 staan normeringen die door de installatiebranche zijn opgesteld en is een berekeningsmodel opgenomen waarmee kan worden vastgesteld of bliksembeveiliging noodzakelijk is.

Wij geven u graag advies of bliksembeveiliging noodzakelijk is in uw situatie. Klik hieronder om een risicoanalyse aan te vragen.

Risicoanalyse aanvragen

Offerte aanvragen?

Bij Bliksem Belang zorgen wij voor professioneel advies, heldere rapportage en overzichtelijke prijsafspraken. De klant staat bij ons voorop! Wilt u uw pand(en) beschermen tegen de directe en indirecte schade van blikseminslag? Laat uw gegevens gerust achter via het onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op.