Fundatieaarding

Dankzij een goede fundatieaarding zorgt u voor optimale kwaliteit en veiligheid bij het realiseren van bouwprojecten. Betrek daarom tijdig de gespecialiseerde aardingsmonteurs van Bliksem Belang bij de bouw van uw project. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een professionele fundatieaarding!

Hoe gaat fundatieaarding in zijn werk?

Bij nieuwbouw projecten wordt gebruik gemaakt van een ringleiding. Hier kan dan vervolgens weer de meterkast, de liftgeleiders of een staalconstructie op worden aangesloten op aanwezige aardstaven. De ringleiding is van koperdraad of doorgelast (bouwkundig) staal.

Als de bouw in een verder stadium is, wordt staalconstructie vereffend en een potentiaalvereffeningsrail aangebracht. Vanaf deze rail kan elektrotechnisch installateur zijn installatie aarden.

Meetrapport fundatieaarding

Van de gemeten weerstandswaarden wordt een meetrapport gemaakt.
Deze manier van aarden zorgt ervoor dat alle aardpunten een gelijk aardpotentiaal hebben en op elke plaats kan worden gerealiseerd. Dit kan een voordeel zijn wanneer er ook gebruikt wordt gemaakt van bliksem- en overspanningsbeveiliging. Aardingen worden geslagen waarbij gebruik gemaakt wordt van de specifieke eigenschappen van de aardlagen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de actuele normen NEN1010 en de NPR 5310.

Bliksembelang verzorgt voor u:

  • Het slaan van aardingen te behoeve van elektrotechnische installaties;
  • Het monteren van beschermleidingen;
  • Het monteren van fundatiesaardingen;
  • NUON distributiestations
  • windmolens
  • Bedrijven (installatiebureau’s)
  • Particuliere woonhuizen.
  • Potentiaalvereffening

Offerte fundatieaarding

Meer weten over de veiligheidsoplossingen voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar betrouwbaar advies en een gedegen rapportage voor de fundatieaarding van uw installatie of gebouw? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden van Bliksem Belang BV. Onze professionele aardingsmonteurs geven u graag gedegen advies bij uw project.

Vraag direct een offerte aan